Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Postimaksu alkaen 2,95 €. Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin!

UUTUUDET


Miniatyyrimaailman Puoti 

 avasi ovensa joulukuussa 2023 Ruskolla, aivan Raision ja Turun kupeessa. Valikoimasta löytyy minun sekä muiden kotimaisten käsityöyrittäjien tuotteita, sekä kasvava askartelutarvikkeiden valikoima. Lisäksi näytteillä on rakentamiani nukketaloja, sekä miniatyyri -roomboxeja (vaihtelee sesongin mukaan). Verkkokaupan tuotemäärät vastaavat myymälän tuotemääriä.

Puoti sijaitsee osoitteessa Harjutie 5, 21290 Rusko (Ruskon Business Centerin tiloissa)

Lämpimästi tervetuloa!

Ps. Pihassa on myös runsaasti parkkitilaa. Puodille on myös hyvät kulkuyhteydet Fölin busseilla 301-303. Kävelymatka pysäkiltä puodille on n.5 min.

Tervehdys ♡

Olen Riina, Varsinais-Suomen Ruskolla asuva miniatyyritaiteilija, laulaja, yrittäjä sekä muinaistekniikan opiskelija. Nukkekotiaskartelu, erityisesti mittakaavan 1:16/1:18 miniatyyrit, ovat suuri rakkauteni, ja miniatyyritöiden lisäksi rakastan suunnitella & tehdä erilaisia kortteja. Perustin verkkokauppani vuonna 2016, ja soma kivijalkapuotini avasi ovensa joulukuussa 2023.

Puodin valikoima on alusta alkaen muotoutunut sydämeni ilon läikähdyksiä kuunnellen, ja se sisältääkin paljon erilaisia, uniikkeja ja ehkä yllättäviäkin tuotteita kotimaisilta käsityöyrittäjiltä!

Toivon Sinun kokevan puodissani hymyn, ilon ja inspiraation hetkiä ♡

- Riina