Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana


Tervetuloa verkkokauppaani!

Ihanaa, että löysit putiikkiini! :) Olen Riina Tuulia, itseoppinut käsillä tekijä ja pienyrittäjä. Suurin intohimoni on tehdä nukkekodin esineitä (mittasuhde 1:16/1:18), mutta niiden ohella teen myös mm. erilaisia kortteja, koruja, heijastavia tuotteita jne. mitä milloinkin keksin! Valmistan käsityönä kaikki putiikkini tuotteet, lukuun ottamatta askartelutarvikkeita, sekä painotuotteita (mm. postikortit). Lisäksi kauppani valikoimaan kuuluu ihanan Mariameen valmistamia makrameetuotteita, kotimaista käsityötä nekin! Virkatut miniatyyrit olen tehnyt yhteistyössä Koukussa Designin kanssa.

Mikäli Sinulla on jotain kysyttävää tuotteisiin tms. liittyen, otathan yhteyttä s-postilla rinden.miniatyyrit@gmail.com tai sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella!  

Toivon, että putiikkini tarjoaa runsaasti iloa ja inspiraatiota, ehkäpä teet jotain löytöjäkin! :)


Olen tehnyt nukkekodin miniatyyrejä vuodesta 2008 alkaen. Verkkokaupan avasin keväällä 2016.  Galleriassa on vaihteleva valikoima kuvia vuosien varrella tekemistäni miniatyyriesineistä. Lisää kuvia ja tarinoita kuvien takaa löydät Miniatyyrimaailman Blogistani.