Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana
Nukkekodin Pääsiäinen

Miniatyyrikokoisia rahkapullia, mämmiä avautuvassa rasiassa, tipuja ja pupuja, rairuohoa, kukkia ja pajunkissoja! Nukkekodin pääsiäisminiatyyrit nyt saatavilla verkkokaupasta!

Klikkaa pääsiäispuotiin!

Tervehdys ♡

Olen Riina Tuulia, Turun kupeessa Ruskolla asuva monipuolisen luova käsityöläinen, taiteilija ja pienyrittäjä. Suuri intohimoni on valmistaa erilaisia miniatyyriesineitä nukkekoteihin, joita teen 1:16/1:18 mittakaavassa.

Miniatyyritöiden ohella syntyy toisinaan myös muuta käsintehtyä, kuten erilaisia kortteja jne. Rakastan tuunata, luoda vanhasta uutta ja käytänkin töissäni usein myös kierrätysmateriaaleja. 

Lisäksi putiikkini valikoimasta löytyy pikkuhiljaa kasvava askartelutarvikkeiden valikoima, sekä niinikään kotimaisen tekijän, Mariameen, käsintehtyjä makrameetuotteita.

Mikäli Sinulla on kysyttävää tuotteisiin tms. liittyen, vastaan ja autan mielelläni, siispä otathan yhteyttä sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai s-postilla rinden.miniatyyrit@gmail.com.

Toivon, että putiikkini tarjoaa Sinulle uniikkien käsintehtyjen tuotteiden, sekä kasvavan askartelutarvikevalikoiman ohella runsaasti iloa ja inspiraatiota ♡
TERVETULOA UUTEEN BLOGIINI!

Uusi blogini (alk. 2022) - Kuvia ja juttuja miniatyyrikokoisesta maailmastani, jossa touhuilen nukketalojani rennosti rakennellen, remppaillen ja sisustaen (Mittasuhde 1:16/1:18.) 

Haluan jakaa miniatyyriaskartelun ilosanomaa – iloa ja inspiraatiota – itse käsillä tehden ja kaikenmaailman ideoitani toteuttaen!

LUE LISÄÄ ♡

VANHA BLOGI

Miniatyyrimaailman vanha blogi vuodatus.netissä, jossa kuvia ja juttuja miniatyyrikokoisesta maailmastani nukketalojen remppailusta ja sisustamisesta (Mittasuhde 1:16/1:18) blogin alkuvaiheilta vuoteen 2022 asti.

LUE LISÄÄ ♡

Olen tehnyt nukkekodin miniatyyrejä aktiivisesti vuodesta 2008 alkaen, jolloin aloin remontoida ja sisustaa ensimmäistä omaa nukkekotiani. Tässä kuvagalleriassa on vaihteleva valikoima kuvia vuosien varrella tekemistäni miniatyyriesineistä. Lisää kuvia ja tarinoita kuvien takaa löydät Miniatyyrimaailman Blogistani.


© T:mi Riina Tuulia 2023. All rights reserved.