Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Seuraa joulukalenterin avautumista Miniatyyrimaailman BLOGISSA!

Joulukuun ajan (noin puolilta päivin) aattoon asti avautuu joulukalenterin luukku, josta paljastuu tekemäni miniatyyriesine! Tuotteet ovat uutuuksia, eikä niitä ole aiemmin ollut Miniatyyrimaailman valikoimassa. Kalenterituotteita tulee verkkokaupan valikoimaan sitä mukaa kun luukkuja aukeaa. Tervetuloa mukaan! ♡ 

BLOGIIN


Tervetuloa verkkokauppaani!

Ihanaa, että löysit putiikkiini! :) Olen Riina Tuulia, itseoppinut käsillä tekijä ja pienyrittäjä. Suurin intohimoni on tehdä nukkekodin esineitä (mittasuhde 1:16/1:18), mutta niiden ohella teen myös mm. erilaisia kortteja, koruja, heijastavia tuotteita jne. mitä milloinkin keksin! Valmistan käsityönä kaikki putiikkini tuotteet, lukuun ottamatta askartelutarvikkeita, sekä painotuotteita (mm. postikortit). Lisäksi kauppani valikoimaan kuuluu ihanan Mariameen valmistamia makrameetuotteita, kotimaista käsityötä nekin :) Virkatut miniatyyrit olen tehnyt yhteistyössä Koukussa Designin kanssa.

Mikäli Sinulla on jotain kysyttävää tuotteisiin tms. liittyen, otathan yhteyttä s-postilla rinden.miniatyyrit@gmail.com tai sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella!  

Toivon, että viihdyt putiikissani ja teet ehkä jotain löytöjäkin! Ilon ja inspiraation sävyttämiä hetkiä Sinulle!

 

Olen tehnyt nukkekodin miniatyyrejä vuodesta 2008 alkaen. Verkkokaupan avasin keväällä 2016.  Galleriassa on vaihteleva valikoima kuvia vuosien varrella tekemistäni miniatyyriesineistä. Lisää kuvia ja tarinoita kuvien takaa löydät Miniatyyrimaailman Blogistani.