Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.01.2017 alkaen.


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy T:mi Riina Tuulia, y-tunnus 2286316-5. Myymme tuotteita yksityishenkilöille kaikkialle Suomeen. Ulkomaille tilattaessa pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostitse: rinden.miniatyyrit@gmail.com. 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.riinatuulia.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Danske Bank, Aktia, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä Säästöpankki.


Ennakkomaksu

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI1357103520038070 T:mi Riina Tuulia, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. 

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. 


Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.


Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai postin Helposti-pakettina, jota voi seurata lähetystunnuksella. Lähetystunnuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä.

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Kts. TOIMITUSEHDOT.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen rinden.miniatyyrit@gmail.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

T:mi Riina Tuulia käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
T:mi Riina Tuulia sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.