Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Ilontäyteistä vuotta 2023!

Ilontäyteistä vuotta 2023!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Nyt heti alkuun KIITOS kaikki ihanat asiakkaani, sekä ig-sivujeni & blogini seuraajat! ❤ Ootte kultahippuja joka iikka!
Kommentit, jaot, tägäilyt ym. ovat superarvokkaita minulle, pienyrittäjälle, joka tämän vuoden lokakuussa sai mahdollisuuden hypätä Miniatyyritaiteilijan saappaisiin ihan täysipäiväisesti :)


Hommat ei suinkaan tästä ainakaan vähene, mutta vuosien varrella olen oppinut kuuntelemaan ja arvostamaan itseäni, intuitiotani, sekä sitä miten töitä tehdään itseä ja omaa jaksamista kunnioittaen. Tänä vuonna olen myös oppinut suunnittelemaan asioita ja huomaan, että pidän siitä <3

En malta oottaa, että pääsen käsiksi ensi vuoden miniatyyritouhuihin ja kertomaan niistä teille! Kirjoittelen postauksia myös täällä blogissa, kuin myös Miniatyyrimaailman instagramissa. Paljon muutakin on suunnitteilla, ja tätä luovuudenvirtaa olet tervetullut seuraamaan muihin askartelujuttuihin keskittyneelle @tmiriinatuulia sivulleni instagramissa!


Uusi vuosi on ihan justiinsa vaihtumassa, ja sitä varten tein pienen herkkukattauksen! Tarjolle on kannettu mm. peruna- ja fetasalaattia, nakkeja, erilaisia leipiä, sekä dippilautanen kastikkeineen. Kaikkia pöydän antimia löydät verkkoputiikkini Keittiö & ruoat -osastolta.


Rauhaa & rakkautta, iloa ja inspiraatiota olkoon vuosi 2023 pullollaan! ❤ 


Olet tärkeä!


 

Jätä kommentti