Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

PUOTI

Tervetuloa Miniatyyrimaailman Puotiin

Pitkään haaveilemani kivijalkapuoti on nyt totta! :) Putiikin avajaisia juhlittiin 11. joulukuuta 2023.

Puotini sijaitsee Ruskon Business Centerin tiloissa, osoitteessa: Harjutie 5, 21290 RUSKO.

Älä anna rakennuksen ulkonäön hämätä! Sisältä löytyy suloinen kauppa, 20 neliötä ihanaa, lämpöistä putiikkitunnelmaa ♡ 

Puoti sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, ja kulku sinne on esteetön. Aulasta löytyy wc:t.VALIKOIMA

Puodistani löytyy omien käsintehtyjen nukkekodin miniatyyrien ja korttien lisäksi myös muiden kotimaisten käsityöläisten valmistamia tuotteita, sekä pikkuhiljaa runsastuva askartelutarvikkeiden valikoima! Tällä hetkellä valikoimassa on mm. erilaisia riipuksia, rannekkeita ja korvakoruja, makramee-töitä, magneetteja, villasukkia, oliivivahakynttilöitä, saunatuotteita jne. Käsityöläisten tuotteet löytyvät verkkokaupan "Muut käsintehdyt" -kategoriasta myös tekijöiden nimien mukaan listattuina. 

Verkkokaupan ja kivijalkapuodin varasto on sama, eli verkkokaupasta näet suoraan koko puotini reaaliaikaisen valikoiman ja tuotteiden saatavuuden. Muutamia poikkeuksia saattaa olla, kuten esimerkkinä yksittäin myytävät korttipohjat ja kirjekuoret, sekä joitakin yksittäisiä käsityöläisten tuotteita, joita saa vain myymälästä (esim. villasukat).

Voit ostaa tuotteet paikanpäältä, tai tilata tuotteet etukäteen verkkokaupasta ja tulla noutamaan ne puodilta!


AUKIOLOAJAT

Opiskelujeni & työaikojeni vaihtelun vuoksi myymälän aukioloajat ovat vaihtelevat ja puoti on avoinna (ajankohdasta riippuen) 1-3 kertaa viikossa. 

Aukioloajat löydät tämän sivun alusta, verkkokauppani etusivulta, sekä Instagram -tileilläni kiinnitettynä julkaisuna @tmiriinatuulia tai @riinatuulianminiatyyrit

Puoti on avoinna myös sopimuksen mukaan, eli jos aikataulusi ei aukioloaikojen mukaan natsaa, olet tulossa käymään kauempaa tai isommalla porukalla, niin laita rohkeasti viestiä rinden.miniatyyrit@gmail.com tai txt/whatsapp 045 2016 681, niin sovitaan sopiva ajankohta! ♡


KULKUYHTEYDET JA INFO

Rakennuksen pihassa on runsaasti parkkitilaa, ja paikalle on hyvät kulkuyhteydet. Esim. Raisiosta Kauppakeskus Myllystä puodille on 8 minuutin ajomatka. Paikalle pääsee Turun suunnalta kätevästi Fölin busseilla 301-303. Vahdontieltä (Viherkosken pysäkki) Harjutielle on vain 4 minuutin kävelymatka.

Mikäli ulko-ovi on lukossa, soita ovikelloa tai puodin numeroon 045 2016681, niin tulen avaamaan oven ♡ 


Lämpimästi tervetuloa puotiini!
T:MI RIINA TUULIAN KORTTIEN JÄLLEENMYYJÄT

Käsintehtyjä korttejani, sekä suunnittelemiani postikortteja on myynnissä myös seuraavilla jälleenmyyjillä:

Valpurin Puoti, RAISIO

Ihanan tunnelmallinen, kotimaisen käsityön myymälä Valpurin puoti sijaitsee Varsinais-Suomen Raisiossa, Krookilan Kotiseutukeskuksen yhteydessä, osoitteessa Krookilankuja 40, Raisio.

www.taitovalpuri.fi


Käsityöpuoti Helmi, KEMINMAA

Suomessa käsintehtyjä tuotteita myyvä Käsityöpuoti Helmi sijaitsee Keminmaan Citymarketin yhteydessä osoitteessa Jauholantie 1-3, Keminmaa.

Helmi Facebook

Helmi Instagram


Kuningaskunnan Herkku, HARTOLA

Herkullisia kakkuja ja muita leivonnaisia myyvän kahvilan valikoimassa myös tekemiäni kortteja mm. erilaisiin juhlahetkiin! Kahvila sijaitsee osoitteessa: Keskustie 48, 19600 Hartola

www.kotikahvila.fi

FACEBOOK