Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

T:MI RIINA TUULIA

Hei Sinä ihana!

Täällä kerron hieman itsestäni ja avaan sitä kuka tämän sivuston ja miniatyyri- ym. käsintehtyjen tuotteiden taustalla oikein häärii :)

Nimeni on Riina. Olen intohimoinen miniatyyrien ystävä ja käsillä tekijä, pulputtava luovuuden lähde! Ensimmäisen nukkekotini remontoimisen ja sisustamisen aloitin vuonna 2008. Jo aivan alusta asti oli selvää, että halusin tehdä mahdollisimman paljon kalusteita taloon itse, sopivia esineitä ei juurikaan valmiina löytynyt. Siitä se sitten lähti!

Yritykseni T:mi Riina Tuulia sai alkunsa syksyllä 2015, kun miniatyyriaskartelu vei niin mukanaan, että halusin alkaa valmistaa uniikkeja tuotteita myös muille nukkekotien ja miniatyyrien ystäville. Verkkoputiikkini ovet avautuivat maaliskuussa 2016, ja saman vuoden huhtikuussa olin mukana ensimmäisissä myyjäisissäni. Toimintani oli sivutoimista useamman vuoden, mutta lokakuun lopulla 2022 tarjoutui upea mahdollisuus nousta siivilleen ihan täysipäiväisenä yrittäjä, ja aloitin siinä samalla yrittäjän ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen, josta valmistun syksyllä 2023.

Valmistan itse käsin kaikki tuotteeni, lukuun ottamatta askartelutarvikkeita ja painotuotteita (mm. postikortit). Käytän miniatyyritöissäni materiaaleina mm. erilaisia askartelumassoja, pahvia, paperia, sekä isossa roolissa ovat myös erilaiset kierrätysmateriaalit pahveista lääkepainopakkauksiin, korunosiin ja korkkeihin sekä lankarullista nappeihin ja pieniin muovi- ja metalliosiin, joita kaikkia hyödynnän töissäni runsaasti. Rakastan myös tuunata esineitä, tehdä vanhasta uutta; monet vanhat nukkekodin kalusteet ovatkin saaneet käsissäni uuden ulkomuodon tai käyttötarkoituksen.

Luonto, ympäristö ja kierrätys ovat minulle tärkeä arvo, ja sen vuoksi käyttämäni pakkausmateriaalit (kuplamuovit, pakkauspaperit ja osa postituslaatikoista) ovat pääosin tehtävässään jo toista kierrosta. 

Miniatyyriesineiden lisäksi teen myös mm. erilaisia kortteja, koruja ja heijastavia tuotteita. Olen hyvin luova ja minulla on loputon ideavarasto. Haluan purkaa luovaa energiaani ja toteuttaa itseäni mahdollisimman monipuolisesti, ja siksi miniatyyrien ohella syntyy paljon muitakin käsintehtyjä juttuja! 

Luovuus pulppuaa myös harrastuspuolella; kirjoitan runoja, biisien lyriikoita, laulan bändissä, kierrän kirppareita ja touhuan eläinteni kanssa. Tulen iloiseksi luodessani vanhasta uutta, kun voin antaa esineelle tai vaatteelle uuden käyttötarkoituksen. Olen julkaissut kaksi runo-/mietelmäkirjaa, ja kolmas on tuotapikaa lähdössä painoon!

Laulan ja sanoitan biisejämme bändissä nimeltä April Dawn. Rakastan joogaa, kaakaota, takkatulta, saunomista, luonnonrauhaa, auringonlaskuja ja -nousuja, sekä hitaita aikaisia aamuja. Olen erittäin aamuihminen. Myös eläimet ovat sydäntäni lähellä. Meillä asustaa kaksi shetlanninponia, Liina ja Elvis, kolme kissaa sekä maakilpikonna Seppo, ja heidän kanssaan tuleekin jaettua ihania hetkiä päivittäin.

Tällä hetkellä tuotteitani on saatavilla verkkokaupan kautta, sekä joulukuussa 2023 ovensa avanneessa Miniatyyrimaailman Puodissani, Ruskolla. Muutaman kertaa vuoteen kierrän messuilla ja markkinoilla jossakin päin Suomea. 

Saan valtavasti energiaa ja iloa luovasta työstäni. Olen kiitollinen päästessäni toteuttamaan itseäni juuri sillä tavoin kuin haluaa ja tänään tuntuu! Saan rutkasti iloa siitä, kun saan luoda tuotteillani iloa myös muille! Asiakkaitteni palautteet ovatkin puhdasta kultaa ♡ Kiitos niistä jokaisesta! Olet tärkeä.


TILAUSTYÖT

Valmistan tuotteita myös tilauksesta, kuten mm. erilaisia miniatyyrejä, sekä erilaisia kortteja (mm. kutsukortit jne.) Nukkekodin tuotteita teen toistaiseksi vain 1.16 / 1:18 koossa (ns. Lundbykoko). Otathan huomioon, että tilaustuotteilla on n. 4-6 viikon toimitusaika.

Voit ottaa yhteyttä myös jos haluat isomman erän jotain tuotetta, tilata tuotteita eri värisenä tai tilata varastosta loppuneita tuotteita. Huomioithan että tuotteet on valmistettu käsityönä yksitellen, joten ulkonäössä esiintyy vaihtelevuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä, vastaan ja autan mielelläni! Parhaiten tavoitat minut sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse rinden.miniatyyrit@gmail.com tai viestillä 045 2016 681.

Kiitos ajastasi. Iloa päivääsi ♡