T:mi Riina Tuulia, y-tunnus: 2286316-5

Yhteydenotot sähköpostitse: rinden.miniatyyrit@gmail.com


Tervehdys! Olen Riina Tuulia, intohimoinen miniatyyrien ystävä ja käsillätekijä, pulputtava luovuuden lähde! 

Tässä hieman tarinaa miniatyyrien ym. luomusteni takaa. 

Ensimmäisen nukkekotini remontoimisen aloitin vuonna 2008. Jo aivan alusta asti oli selvää, että koitan tehdä mahdollisimman paljon kalusteita, sekä talon tarvikkeita itse, sillä sopivia miniatyyrejä ei mistää valmiina löytynyt. Siitä se sitten lähti!

Ja lähtikin vähän lapasesta... ;) T:mi Riina Tuulia sai alkunsa syksyllä 2015, kun halusin valmistaa uniikkeja tuotteita myös muille nukkekotien ja miniatyyrien ystäville. Verkkoputiikkini ovet avautuivat maaliskuussa 2016, ja saman vuoden huhtikuussa olin miniatyyreineni mukana ensimmäisissä myyjäisissäni. Ideoin ja valmistan itse käsityönä kaikki tuotteeni. 

Kaikilla käsin tekemilläni tuotteilla on oma yksilöllinen, uniikki ulkonäkönsä. Käytän töissäni paljon massoja, pahvia, paperia, sekä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja jne. Mitä ikinä keksiikään! Rakastan myös luoda vanhasta uutta; monet vanhat nukkekodin kalusteet ovatkin saaneet käsissäni uuden ulkomuodon. Luonto ja ympäristö ovat minulle tärkeitä, ja sen vuoksi verkkokaupan postituksessa käyttämäni pakkausmateriaalit (kuplamuovit sekä pakkauslaatikot) ovat pääosin tehtävässään jo toista kierrosta. Tekemäni miniatyyrit ovat tarkoitettu koristeeksi, ne eivät ole leluja. Miniatyyrini eivät näin ollen sovellu pienten lasten leikkeihin! Suositusalaikäraja tuotteille on 14 vuotta.

Miniatyyritöiden lisäksi teen mm. kortteja, koruja, heijastavia tuotteita, maalaan, kirjoitan, laulan jne. Olen julkaissut kaksi runo-/mietelmäkirjaa, sekä laulan bändissä nimeltä April Dawn, jossa myös mm. sanoitan biisejä. Rakastan joogaa, ja teenkin useamman kertaa viikossa. Myös eläimet ovat lähellä sydäntäni ja omien rakkaiden karvakorvien kanssa tuleekin jaettua aikaa päivittäin.

Saan valtavasti energiaa ja iloa luovasta työstäni, paitsi itse tekemisestä, myös siitä, että luon tuotteillani iloa myös muille! 

Olen valtavan kiitollinen kaikesta siitä upeasta palautteesta, jota olen vuosien varrella saanut! <3NUKKEKOTIBLOGI: http://rindenminiatyyrit.vuodatus.net/

MINIATYYRIMAAILMA INSTAGRAM: @riinatuulianminiatyyrit

PLANET LILYA INSTAGRAM: @planetlilya