Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

T:MI RIINA TUULIA

Tervehdys! 

Olen Riina Tuulia, intohimoinen miniatyyrien ystävä ja käsillä tekijä, pulputtava luovuuden lähde! 

Tässä hieman tarinaa miniatyyrien ym. luomusteni takaa :) 

Ensimmäisen nukkekotini remontoimisen aloitin vuonna 2008. Jo aivan alusta asti oli selvää, että koitan tehdä mahdollisimman paljon kalusteita, sekä talon tarvikkeita itse, sillä visioihini sopivia miniatyyrejä ei mistään valmiina löytynyt. Siitä se sitten lähti!

T:mi Riina Tuulia sai alkunsa syksyllä 2015, kun halusin valmistaa uniikkeja tuotteita myös muille nukkekotien ja miniatyyrien ystäville. Verkkoputiikkini ovet avautuivat maaliskuussa 2016, ja saman vuoden huhtikuussa olin miniatyyreineni mukana ensimmäisissä myyjäisissäni. Valmistan itse käsityönä kaikki tuotteeni ja vuosien aikana oman tekemisen jälki ja tyyli on selkiytynyt. Tällä hetkellä myyn tuotteitani lähinnä verkkokaupan kautta, sekä muutaman kertaa vuoteen messuilla ja markkinoilla. Tulevaisuuden haaveenani on perustaa oma pieni kivijalkapuoti! 

Kaikilla käsin tekemilläni tuotteilla on oma yksilöllinen, uniikki ulkonäkönsä. Käytän töissäni paljon massoja, pahvia, paperia, sekä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja jne. Mitä ikinä keksiikään! Rakastan myös luoda vanhasta uutta; monet vanhat nukkekodin kalusteet ovatkin saaneet käsissäni uuden ulkomuodon. Luonto ja ympäristö ovat minulle tärkeitä, ja sen vuoksi verkkokaupan postituksessa käyttämäni pakkausmateriaalit (kuplamuovit sekä pakkauslaatikot) ovat pääosin tehtävässään jo toista kierrosta. Tekemäni miniatyyrit ovat tarkoitettu koristeeksi, ne eivät ole leluja. Miniatyyrini eivät näin ollen sovellu pienten lasten leikkeihin! Suositusalaikäraja tuotteille onkin 14 vuotta.

Miniatyyritöiden lisäksi teen mm. kortteja, koruja, heijastavia tuotteita, maalaan, kirjoitan, laulan jne. Olen julkaissut kaksi runo-/mietelmäkirjaa, ja kolmas odottaa julkaisua. Lisäksi laulan bändissä nimeltä April Dawn, jossa myös mm. sanoitan biisejä. Rakastan joogaa, luonnonrauhaa, hitaita aikaisia aamuja ja auringonlaskuja ja -nousuja. Myös eläimet ovat sydäntäni lähellä ja omien rakkaiden karvakorvien kanssa tuleekin jaettua aikaa päivittäin. 

Saan valtavasti energiaa ja iloa luovasta työstäni. Tekeminen ruokkii luovuuttani ja on ihanaa päästä toteuttamaan itseään juuri sillä tavoin kuin tänään tuntuu! Saan myös rutkasti iloa siitä, kun voin luoda tuotteillani iloa myös muille!


TILAUSTYÖT

Valmistan tuotteita myös tilauksesta, kuten mm. erilaisia miniatyyrejä, sekä erilaisia kortteja (mm. kutsukortit jne.) Nukkekodin tuotteita teen toistaiseksi vain 1.16 / 1:18 koossa (ns. Lundbykoko). Tilaustuotteilla on yleensä n. 4-6 viikon toimitusaika.

Voit ottaa yhteyttä myös jos haluat isomman erän jotain tuotetta, tilata tuotteita eri värisenä tai tilata varastosta loppuneita tuotteita. Huomioithan että tuotteet on valmistettu käsityönä yksitellen, joten ulkonäössä esiintyy vaihtelevuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää :) Parhaiten tavoitat minut sivun alalaidan yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai tekstiviestillä, kiitos! 

 rinden.miniatyyrit@gmail.com

Puhelin: 0445181351