Hei!

Olen Riina Tuulia, intohimoinen nukkekotisisustaja ja käsillätekijä. Ensimmäisen nukkekotini remontoimisen aloitin vuonna 2008. Jo aivan alusta asti oli selvää, että koitan tehdä mahdollisimman paljon kalusteita ja talon tarvikkeita itse. Siitä se sitten lähti! 

T:mi Riina Tuulia sai alkunsa syksyllä 2015, kun halusin valmistaa uniikkeja tuotteita myös muille nukkekotien ja miniatyyrien ystäville. Verkkoputiikkini ovet avautuivat maaliskuussa 2016, ja saman vuoden huhtikuussa olin miniatyyreineni mukana ensimmäisissä myyjäisissäni. Ideoin ja valmistan itse käsityönä kaikki tuotteeni. 

Kaikilla käsin tekemilläni tuotteilla on oma yksilöllinen, uniikki ulkonäkönsä. Käytän töissäni paljon massoja, sekä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Rakastan myös luoda vanhasta uutta; monet vanhat nukkekodin kalusteet ovatkin saaneet käsissäni uuden ulkomuodon. Verkkokaupan postituksessa käyttämäni pakkausmateriaalit (kuplamuovit sekä pakkauspahvit) ovat pääosin tehtävässään jo toista kierrosta.

 Miniatyyritöiden vastapainona teen myös muitakin käsitöitä, mm. kortteja, koruja, avaimenperiä, magneetteja ym. Lisäksi olen kirjoittanut kaksi mietelmä-/runokirjaa.

Rakastan kiertää markkinoilla, messuilla ja myyjäisissä, ja tavata ihania ihmisiä. Saan valtavasti energiaa ja iloa työstäni. Haluan vielä kiittää kaikesta upeasta palautteesta, jota olen saanut. Saan niistä rutkasti voimaa! Olen hyvin kiitollinen, että saan tehdä tätä suuresti rakastamaani työtä! ♥


Riina Tuulian Miniatyyrimaailma:

BLOGI: http://rindenminiatyyrit.vuodatus.net/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/riinatuulianminiatyyrit/

INSTAGRAM: @riinatuulianminiatyyrit

PINTEREST: https://fi.pinterest.com/riinatuulianminiatyyrit/pins/