Tervehdys!

Olen Riina Tuulia, intohimoinen miniatyyrien ystävä ja käsillätekijä, pulputtava luovuuden lähde! 

Ensimmäisen nukkekotini remontoimisen aloitin vuonna 2008. Jo aivan alusta asti oli selvää, että koitan tehdä mahdollisimman paljon kalusteita, sekä talon tarvikkeita itse, sillä sopivia miniatyyrejä ei mistää valmiina löytynyt. Siitä se sitten lähti! :)

Ja lähtikin vähän lapasesta... ;) T:mi Riina Tuulia sai alkunsa syksyllä 2015, kun halusin valmistaa uniikkeja tuotteita myös muille nukkekotien ja miniatyyrien ystäville. Verkkoputiikkini ovet avautuivat maaliskuussa 2016, ja saman vuoden huhtikuussa olin miniatyyreineni mukana ensimmäisissä myyjäisissäni. Ideoin ja valmistan itse käsityönä kaikki tuotteeni. 

Kaikilla käsin tekemilläni tuotteilla on oma yksilöllinen, uniikki ulkonäkönsä. Käytän töissäni paljon massoja, sekä kierrätys- ja luonnonmateriaaleja. Rakastan myös luoda vanhasta uutta; monet vanhat nukkekodin kalusteet ovatkin saaneet käsissäni uuden ulkomuodon. Luonto ja ympäristö ovat minulle tärkeitä, ja sen vuoksi verkkokaupan postituksessa käyttämäni pakkausmateriaalit (kuplamuovit sekä pakkauspahvit) ovat pääosin tehtävässään jo toista kierrosta.

 Miniatyyritöiden vastapainona teen mm. kortteja, koruja, heijastavia tuotteita ym. Olen myös kirjoittanut kaksi runo-/mietelmäkirjaa, sekä laulan bändissä nimeltä April Dawn, jossa mm. sanoitan biisejä. Rakastan joogaa, ja sitä pyrinkin tekemään useamman kertaa viikossa. Myös eläimet ovat lähellä sydäntäni ja omien karvakorvien kanssa tuleekin jaettua aikaa päivittäin.

Rakastan kiertää markkinoilla ja myyjäisissä, jossa voin tavata ihania ihmisiä. Saan valtavasti energiaa ja iloa paitsi tekemisestäni, myös siitä, että saan luoda tuotteillani iloa myös muille, oli nukkekoti-/miniatyyriharrastaja tai ei! :) Haluan vielä kiittää kaikesta upeasta palautteesta, jota olen saanut. Saan niistä rutkasti voimaa! Olen hyvin kiitollinen ja iloinen, että miniatyyreille löytyy niin paljon kiinnostuneita ja harrastajia, ja että näin ollen saan työkseni miniatyyrejä valmistaa! ♥ :)


Riina Tuulian Miniatyyrimaailma:

BLOGI: http://rindenminiatyyrit.vuodatus.net/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/riinatuulianminiatyyrit/

INSTAGRAM: @riinatuulianminiatyyrit

PINTEREST: https://fi.pinterest.com/riinatuulianminiatyyrit/pins/