Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitusehdot

Verkkokaupan käyttö- & toimitusehdot


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy T:mi Riina Tuulia, y-tunnus 2286316-5. Myymme tuotteita yksityishenkilöille kaikkialle Suomeen. 

Ulkomaille tilattaessa pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostitse: rinden.miniatyyrit@gmail.com. 

When ordering abroad, please be kind and contact us rinden.miniatyyrit@gmail.com

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.riinatuulia.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksupalveluna toimii Klarna. Palvelun kautta maksuvaihtoehtoina toimivat verkkopankki- ja korttimaksu, MobilePay, pankki- tai luottokortti sekä osamaksu.


Ennakkomaksu

Emme toimita tuotteita postiennakolla. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. 

Sähköpostitilauksissa (tilaustyöt) maksusuoritukset osoitetaan tilille FI1357103520038070 T:mi Riina Tuulia, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. 


Toimitustapa ja toimituskulut Suomessa

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden toimitus tapahtuu kaikkialle Suomeen. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä sekä postin Helposti-pakettina (XXS, S, M), kuin myös Matkahuollon pakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Lähetystunnuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. Postimaksut määräytyvät tuotetietoihin merkityn painon mukaan. Paino määrittyy tuotteen painon tai isompien tuotteiden kohdalla koon mukaisesti. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Postitan tuotteita jokaisena arkipäivänä. 

Tuotteet lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Toimitusaika toimitustavasta riippuen 1-4 arkipäivää.


Kirjelähetykseen mahtuvat tuotteet (paino määritetty alle 50 g): 2,95 €

Postin XXS-paketti seurantakoodilla. Kirjelähetykseen mahtuvat tuotteet (paino määritetty 50-400g): 5,50 €

Isommat tuotteet, joiden toimitus postipakettina postin tai Matkahuollon kautta (paino määritetty yli 400 g): alk. 6,50 €


Tilaukset, jotka mahtuvat postiluukusta (mitat max. 250 x 353 x 30 mm) toimitetaan hyvin pakattuina kirjelähetyksinä. Tätä suuremmat tilaukset toimitetaan pakettina. Voit myös valita toimitusvaihtoehdoksi noudon, jolloin noudat tilauksesi ilman toimitusmaksua. Saat sähköpostitse tiedon päivämäärästä, josta alkaen tilauksesi on noudettavissa.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä, sekä postin Helposti-pakettina tai Matkahuollon pakettina, joita voi seurata lähetystunnuksella. Lähetystunnuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä.


Tilaustuotteiden toimitus

Teen tuotteita myös tilauksesta. Mikäli haluat tilata jonkin tuotteen omien toiveidesi mukaan, otathan yhteyttä sähköpostitse rinden.miniatyyrit@gmail.com

Sähköpostitse tehdystä tilauksesta saat laskun PDF-tiedostona sähköpostiisi. Tilauksesta tehdyt tuotteet toimitetaan kun ne ovat valmistuneet ja maksusuoritus on vastaanotettu. Postimaksut ja -ehdot ovat samat kuin nettiputiikin kautta tehdyissä tilauksissa.


Toimitus ulkomaille / Delivery abroad

Ulkomaille toimitettavien tuotteiden tilaukset sähköpostitse osoitteeseen: rinden.miniatyyrit@gmail.com. Postikuluihin saattaa ulkomaille toimitettaessa tulla myös muutoksia, joten sovimme niistä tilauksen yhteydessä.

When ordering abroad, please be kind and contact us rinden.miniatyyrit@gmail.com. There may also be changes to postage when delivered abroad. We will agree on them in more detail when ordering.


Tuotteen vaihto & palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus laskettuna tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita, sekä avaamattomia, myyntikelpoisia tuotteita ja pakkauksia. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. 

Kaikista tuotepalautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen

Palautettava tuote on pakattava vastaavalla tavalla, jolla se oli pakattu asiakkaalle toimitettaessa. 

T:mi Riina Tuulia korvaa palautuksesta aiheutuneet kulut ainoastaan silloin kun kyseessä on viallisen tuotteen palautus ja vaihto. Muissa tuotteiden palautustapauksissa asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuneet kulut. T:mi Riina Tuulia ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Tilauksen noutamatta jättäminen noutopisteestä ei ole palautus.

Postitse palautettavasta tuotteesta tulee lähettäessä pyytää toimittajalta (esim. Posti tai Matkahuolto) kuitti, joka tulee säilyttää. Mikäli palautettu tuote katoaa matkalla eikä kuittia ole, vastuu on lähettäjällä. Kuitti todistaa toimittajan vastaanottaneen lähetyksen kuljetettavaksi, jolloin vastuu siirtyy toimittajalle. 

Otathan huomioon, että kaikki T:mi Riina Tuulian puodissa myytävät käsintehdyt tuotteet ovat uniikkeja ja yksilöllisiä kappaleita (lukuun ottamatta askartelutarvikkeita ja painotuotteita, esim. postikortit). Käsintehdyissä tuotteissa saattaa olla hieman poikkeavuuksia nettikaupan kuviin verraten. Kahta aivan täysin samanlaista käsintehtyä tuotetta ei siis ole.

Huomioithan myös, että käsintehdyt nukkekodin tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan koristekäyttöön. Leikkikäytössä tuotteista saattaa irrota pieniä osia. Mikäli tuote rikkoutuu leikkikäytössä, T:mi Riina Tuulia ei ole velvollinen korvaamaan uutta tuotetta. Nukkekodin tuotteiden suositusalaikäraja on 14v. Tuotteiden suositusikärajat on merkitty verkkokaupan tuotekortteihin. Askartelutuotteiden mahdolliset käyttöohjeet ja vinkit löytyvät verkkokaupassa tiedoista jokaisen tuotteen kohdalla (tuotekortti).

Käsintehdyt tuotteet kuten myös askartelutarvikkeet tulee säilyttää kosteudelta suojattuna, kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Tarkemmat säilytysohjeet on mainittu tuotekorteissa jokaisen tuotteen kohdalla.

Asiakkaan toiveiden mukaan tehdyillä tilaustöillä ei ole palautus- tai peruutusoikeutta. Lähetän aina tuotteesta kuvan asiakkaalle hyväksyttäväksi ennen toimitusta. Asiakas on tutustunut tuotteeseen ja hyväksynyt lopullisen version ennen tilauksen viimeistelyä ja lähetystä. Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä ostoehdot.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Tuotteet pakataan huolellisesti ennen lähetystä. Silti saattaa käydä niin, että postin tai Matkahuollon kuljetuksessa paketti saattaa rikkoutua. Tarkista siis heti paketin saadessasi sen kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postin tai Matkahuollon kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio asianomaiseen tahoon. Ota myös yhteys minuun, niin sovitaan tuotteen korjauksesta / uuden tuotteen toimituksesta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen rinden.miniatyyrit@gmail.com. Kerro viestissäsi tilausnumerosi, kyseessä oleva tuote/tuotteet ja mikä tuotteessa on vialla. Liitä viestiisi myös mahdollisuuksien mukaan kuva, josta vian mahdollisesti pystyy havaitsemaan.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin tai Matkahuoltoon (lähetyksen toimittajasta riippuen).

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen vastaavaan tuotteeseen kuittia vastaan. Reklamaatioaika vastaanotosta on 14 päivää.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

T:mi Riina Tuulia käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
T:mi Riina Tuulia sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Kts. tietosuojaselosteVerkkokaupan toimitusehdot voimassa 01.01.2017 alkaen.

Päivitetty 05/2024