Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot:


Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy T:mi Riina Tuulia, y-tunnus 2286316-5. Myymme tuotteita yksityishenkilöille kaikkialle Suomeen. Ulkomaille tilattaessa pyydän ottamaan yhteyttä sähköpostitse: rinden.miniatyyrit@gmail.com. 

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.


Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.riinatuulia.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupan maksupalveluna toimii Klarna. Palvelun kautta maksuvaihtoehtoina toimivat korttimaksu, verkkopankkimaksu, lasku sekä osamaksu.


Ennakkomaksu

Emme toimita tuotteita postiennakolla. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. 

Sähköpostitilauksissa (tilaustyöt) maksusuoritukset osoitetaan tilille FI1357103520038070 T:mi Riina Tuulia, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti. Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. 


Toimitustapa ja toimituskulut Suomessa

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden toimitus tapahtuu kaikkialle Suomeen. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai postin Helposti-pakettina, jota voi seurata lähetystunnuksella. Lähetystunnuksen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. Postimaksut määräytyvät tuotetietoihin merkityn painon mukaan. Paino määrittyy tuotteen koon mukaisesti. 

Pienet, kirjelähetykseen mahtuvat tuotteet (paino määritetty alle 50 g): 3,95 €

Pienet, kirjelähetykseen mahtuvat tuotteet (paino määritetty 50-400 g): 5,20 €

Isommat tuotteet, joiden toimitus postipakettina (paino määritetty yli 400 g): alk. 5,90 €

Pienet lähetykset (mitat pakkausmateriaaleineen enintään 250 x 353 x 30 mm) toimitetaan hyvin pakattuina kirjelähetyksInä. Tätä suuremmat tilaukset toimitetaan pakettina.

Tuotteet läheteään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Toimitusaika toimitustavasta riippuen 2-4 arkipäivää.

Voit myös valita toimitusvaihtoehdoksi "Nouto Ruskolta", jolloin noudat tilauksesi ilman toimitusmaksua. Saat sähköpostitse tiedon päivämäärästä, jolloin tilauksesi on noudettavissa.


Tilaustuotteiden toimitus

Teen tuotteita myös tilauksesta. Mikäli haluat tilata jonkin tuotteen omien toiveidesi mukaan, otathan yhteyttä sähköpostitse rinden.miniatyyrit@gmail.com

Sähköpostitse tehdystä tilauksesta saat laskun PDF-tiedostona sähköpostiisi. Tilauksesta tehdyt tuotteet toimitetaan kun ne ovat valmistuneet ja maksusuoritus on vastaanotettu. Postimaksut ja -ehdot ovat samat kuin nettiputiikin kautta tehdyissä tilauksissa.


Toimitus ulkomaille / Delivery abroad

Ulkomaille toimitettavien tuotteiden tilaukset sähköpostitse osoitteeseen: rinden.miniatyyrit@gmail.com. Postikuluihin saattaa ulkomaille toimitettaessa tulla myös muutoksia, joten sovimme niistä tilauksen yhteydessä.

When ordering abroad, please be kind and contact us rinden.miniatyyrit@gmail.com. There may also be changes to postage when delivered abroad. We will agree on them in more detail when ordering.


Tuotteen vaihto & palautus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.


Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Tuotteet pakataan huolellisesti ennen lähetystä.  Silti saattaa käydä niin, että postin kuljetuksessa paketti saattaa rikkoutua. Tarkista siis heti paketin saadessasi sen kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Ota myös yhteys minuun, niin sovitaan tuotteen korjauksesta / uuden tuotteen toimituksesta.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen rinden.miniatyyrit@gmail.com.


Otathan huomioon, että kaikki T:mi Riina Tuulian tuotteet ovat itse käsintehtyjä, uniikkeja ja yksilöllisiä kappaleita. Näin ollen tuotteessa saattaa olla hieman poikkeavuuksia nettikaupan kuviin verraten. Kahta aivan täysin samanlaista tuotetta ei siis ole.

Huomioithan myös, että tuotteet ovat tarkoitettu ainoastaan koristekäyttöön. Leikkikäytössä tuotteista saattaa irrota pieniä osia. Mikäli tuote rikkoutuu leikkikäytössä, T:mi Riina Tuulia ei ole velvollinen korvaamaan uutta tuotetta. Tuotteiden suositusalaikäraja on 14v. Tuotteiden säilytys: Säilytä tuotteita kuivassa paikassa huoneenlämmössä.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samanlaiseen uuteen vastaavaan tuotteeseen kuittia vastaan. 

Kaikista tuotepalautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen.

Palautettava tuote on pakattava vastaavalla tavalla, jolla se oli pakattu asiakkaalle toimitettaessa. Reklamaatioaika vastaanotosta on 14 päivää. 

T:mi Riina Tuulia korvaa palautuksesta aiheutuneet kulut ainoastaan silloin kun kyseessä on viallisen tuotteen palautus ja vaihto. Muissa tuotteiden palautustapauksissa asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuneet kulut. T:mi Riina Tuulia ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille. 


Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

T:mi Riina Tuulia käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
T:mi Riina Tuulia sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Kts. tietosuojaselosteVerkkokaupan toimitusehdot voimassa 01.01.2017 alkaen.