Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Muotoilusavi 500g - Valkoinen


2,95 €
sis. 24 % ALV

Huoneilmassa itsestään kuivuva askartelumassa, joka kuivuu valkoiseksi, ja on sen jälkeen maalattavissa esim. akryylimaalein.. Pakkauksessa 500g.Toimitusmaksu alk. 6,50€. Yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja!

Tuotteet lähtevät postin matkaan 1-2 päivän kuluessa tilauksen saapumisesta.


  • Huoneilmassa kuivuva askartelusavi, jonka väritys märkänä vaaleanharmaa, mutta kuivuttuaan valkoinen. Valmista muotoiltavaksi sellaisenaan. 
  • Voit kostuttaa käsiäsi esinettä muotoiltaessa, jolloin esim. reunojen ja saumakohtien työstäminen on helpompaa.
  • Savi on pehmeää ja helposti muotoiltavissa. Voit esim. tehdä siitä levyn, johon painatat lapsen käden- tai jalanjäljen, muotoilla nukkekodin kulhoja tai kukkaruukkuja, tehdä magneetteja, koruja jne. Kiinnitä valmis esine esim. metalliseen korupohjaan laadukkaalla koruliimalla.
  • Massan kuivumisaika on n. 24h riippuen työn koosta ja paksuudesta. Kun tuote on täysin kuivunut, on se väriltään valkoinen.
  • Kun muotoiltu esine on kuivunut, voit maalata sen esim. ArteDecon ihanilla maaleilla ja vahvistaa pinnan kestävyyttä haluamallasi lakalla.
  • Pakkauksen mitat n. 15 x 7 x 3 cm.
  • Säilytys: Tuotteen pakkaus ei ole uudelleensuljettava, mutta pakkauksen sisällä on lisäksi suojamuovi. Suosittelen säilyttämään tuotetta alkuperäispakkauksessaan ja käärimään sen suojamuovin sisään. Lisäksi olen laittanut pakkauksen vielä ilmatiiiviiseen muovipussiin. Näin saven kosteus säilyy hyvin eikä se pääse kuivumaan.


Valmistusmaa: Kiina. Valmistuttaja: KippersHobby, Hollanti.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: ki90906
Tuotenumero: 8718164141263
Paino: 510 g