Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Silikonileimasin - Tontut ja joulun taika


8,60 €
sis. 24 % ALV

Akryylileimasinsetti, jossa yhteensä neljä erilaista leimasinta: kaksi tonttua, tähti, sekä leimasin, jossa teksti "Believe in the magic of christmas".


Määrä
1 tuotetta varastossa.

Toimitusmaksu alk. 4,80€. Yli 80€:n tilaukset ilman postikuluja!

Tuotteet lähtevät postin matkaan 1-2 vrk sisällä tilauksen saapumisesta.


  • Kirkas akryylileimasin. Setissä yhteensä neljä leimasinta.
  • Leimasimien koot: Tontut n. 4 x 8 cm, tähti ⌀ 2,5 cm, tekstileimasin 6,5 x 5 cm.
  • Akryylileimasin on materiaaliltaan joustava, ja tarvitsee tuekseen jämäkän, tasaisen pohjan, johon leimasin kiinnitetään. Tätä varten tarvitset leimasimille tarkoitetun akryylipalikan, taikka muun taipumattoman alustan, kuten tasaisen lasinpohjan, johon leimasin pääsee hyvin tarttumaan. Leimasimen voi siis irrottaa ja käyttää sitä aina uudelleen ja uudelleen. Voit säilyttää leimasinta kiinnittämällä sen käytön jälkeen takaisin pakkauksessa olevaan muoviliuskaan.
  • Puhdista leimasimet heti käytön jälkeen. Akryylileimasimet voivat käytön jäljiltä (musteesta riippuen) hieman värjäytyä, mutta se ei vaikuta painojälkeen. 
  • Käytä puhdistukseen leimasinpuhdistusainetta, tai (vesiohenteista leimaisinmustetta käytettyäsi) vettä ja esim. pehmeää vanhaa hammasharjaa. HUOM! Älä käytä puhdistukseen saippuaa, fairya tms., sillä se haurastuttaa leimasinta!
  • Säilytä leimasimet huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta. Asianmukaisella hoidolla leimasimesta on iloa todella pitkään!

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: clSTAMPSL417
Paino: 35.2 g