Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Sola Saippua

Luonnonsaippua - Inkiväärin ilo


7,80 €
sis. 24 % ALV

Runsaasti voimallista inkivääriä sisältävä pyöreänmuotoinen luonnonsaippua, jossa raikas inkiväärin tuoksu..


Määrä
3 tuotetta varastossa.

Valmistettu käsityönä Suomessa © SolaSaippua

Toimitusmaksu alk. 5,50€. Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin! Tuotteet lähtevät postin matkaan 1-2 vrk sisällä tilauksen saapumisesta.

  • Pyöreänmuotoinen, raikastava luonnonsaippua, jossa on runsaasti voimallista inkivääriä. 
  • Saippuan halkaisija n. 7 cm
  • Saippuapalan paino 60g
  • INCI: sodium rapeseedate, sodium cocoate**, sodium ricinoleate, cera flava, zingiber officinale, cinnamomum verum, mentha piperita**, zingiber officinale root powder, capsicum frutescens, bentzyl cinnamate, limonene*, eugenol*, cinnamal*, citral*, linalool*, bentzyl cinnamate*, cinnamyl alcohol*, coumarin*. *Naturally occurring in essential oil. **Certified organic source.

Sola Saippuan kertomaa: 

"Inkivääri on monipuolinen kasvi, joka on tunnettu ominaisuuksistaan jo aikojen alusta. Inkiväärin juurta on käytetty amulettina, sillä on maustettu ruokaa, hoidettu sairauksia ja se sopii erinomaisesti kylpyihin ja aromaterapiaan. Inkiväärin eteerinen öljy rauhoittaa stressin keskellä, parantaa keskittymiskykyä, luo rohkeutta ja itseluottamusta sekä vahvistaa henkisiä kykyjä. Anna siis inkiväärin ilon piristää ihoa ja virkistää mieltä!


Onko palasaippua biohajoava?

Solan palasaippuat on tehty ilman kemiallisia lisäaineita, käyttäen vain luonnon omia ainesosia. Näin ollen saippua on puhdas luonnontuote jonka maaperän mikrobit pystyvät hajottamaan. Biohajoava tuote tarkoittaa sitä, että luonto pystyy hajoittamaan tuotteen ainesosat. Näitä luonnon hajottavia mikrobeja löytyy kuitenkin vain maaperästä, ei vedestä.  

Jos siis peset Sola Saippuan saippualla luonnossa, kaada pesuvesi maahan äläkä pese suoraan järvessä tai joessa. Kun kaadat pesuveden maahan, pääsevät maaperän mikrobit töihin, eikä saippua pääse häiritsemään vedenelävien elämää.

On hyvä muistisääntö, ettei suoraan luonnonveteen pitäisi laittaa mitään mitä ei haluaisi itse laittaa suuhunsa. Näin ollen millään saippualla ei pitäisi peseytyä suoraan vedessä, ei edes Solan saippuoilla vaikka ne syötävän hyviltä tuoksuvatkin. Pesuvesi tulisi siis kaataa maahan ainakin 50 metrin päähän vedestä.

Jos käytät muun valmistajan pesuainetta, tarkasta että se on biohajoava ennen käyttöä luonnossa."


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: inkiväärin ilo
Tuotenumero: 6430064160114
Paino: 70 g