Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Sola Saippua

Sola saippua -pesupussi (sisal)


5,00 €
sis. 24 % ALV

Pesupussi on tehty kierrätetystä sisal-luonnonmateriaalista. Pussin sulkijana toimii puinen helmi. Saippuapala on helppo käyttää pussissa aivan loppuun asti.


Määrä
3 tuotetta varastossa.

© SolaSaippua

Toimitusmaksu alk. 5,50€. Ilmainen toimitus yli 80€:n tilauksiin! Tuotteet lähtevät postin matkaan 1-2 vrk sisällä tilauksen saapumisesta.

  • Sola -pesupussi on tehty kierrätetystä sisal-luonnonmateriaalista. 
  • Pussin sulkijana toimii puinen helmi. Pussiin on kiinnitetty puuvillainen Sola-lappu.
  • Sola -luonnonsaippuan voi sujauttaa pussin sisään, jonka jälkeen saippua vaahtoutuu mukavasti ja pussi toimii hyvänä kevyesti ihoa kuorivana apuna pesussa.
  • Saippuapala on helppo käyttää pussissa aivan loppuun asti.
  • Saippua ei sisälly pussin hintaan


Onko palasaippua biohajoava?

Solan palasaippuat on tehty ilman kemiallisia lisäaineita, käyttäen vain luonnon omia ainesosia. Näin ollen saippua on puhdas luonnontuote jonka maaperän mikrobit pystyvät hajottamaan. Biohajoava tuote tarkoittaa sitä, että luonto pystyy hajoittamaan tuotteen ainesosat. Näitä luonnon hajottavia mikrobeja löytyy kuitenkin vain maaperästä, ei vedestä.  

Jos siis peset Sola Saippuan saippualla luonnossa, kaada pesuvesi maahan äläkä pese suoraan järvessä tai joessa. Kun kaadat pesuveden maahan, pääsevät maaperän mikrobit töihin, eikä saippua pääse häiritsemään vedenelävien elämää.

On hyvä muistisääntö, ettei suoraan luonnonveteen pitäisi laittaa mitään mitä ei haluaisi itse laittaa suuhunsa. Näin ollen millään saippualla ei pitäisi peseytyä suoraan vedessä, ei edes Solan saippuoilla vaikka ne syötävän hyviltä tuoksuvatkin. Pesuvesi tulisi siis kaataa maahan ainakin 50 metrin päähän vedestä.

Jos käytät muun valmistajan pesuainetta, tarkasta että se on biohajoava ennen käyttöä luonnossa."


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasiMuut vaihtoehdot
Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Mallinumero: pesupussi
Paino: 50 g