Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Miniatyyrimaailman Joulukalenteri 2024


130,00 €
sis. 24 % ALV

Seinälle ripustettava, uniikki ja ihana joulukalenteri, joka sisältää käsin tekemiäni nukkekodin miniatyyriyllätyksiä! Katso lisätiedot tuotteen kuvauskentästä!


Määrä
7 tuotetta varastossa.


Kalenterin ennakkotilaushinta 130,00€  Hinta on voimassa pe 14.6 klo.12 - ma 1.7.2024 klo.21. Normaali hinta 150,00€ astuu voimaan 1.7. klo. 21 alkaen. Kalenterin sisältö on arvoltaan 182,00€.

Kalentereita on myynnissä vain rajoitettu 10 kpl:een erä.

Kalenterien toimitus loka-marraskuun taitteessa!


MINIATYYRIMAAILMAN JOULUKALENTERI

Seinälle ripustettava kalenteri, jossa 24 numeroitua, valkeaa pussukkaa, jotka kätkevät sisäänsä 24 käsintehtyä, uniikkia miniatyyriyllätystä! Kaikki tuotteet on valmistettu käsityönä Suomessa © T:mi Riina Tuulia.

Miniatyyrimaailman joulukalenteri on täysin uniikki kalenteri, josta paljastuvat nukkekodin miniatyyrit on suunniteltu vain tätä joulukalenteria varten, eikä täysin samanlaisia tuotteita ole aiemmin ollut saatavilla Miniatyyrimaailman valikoimassa. 

Kalenterin miniatyyrit soveltuvat ihanasti nukkekodin, roomboxin tai muun minimaailman sisustamiseen; suurin osa tuotteista sopii sisustukseen ympäri vuoden, selkeästi jouluaiheisia miniatyyrejä kalenterissa on tänä vuonna muutamia (n.3-5 kpl). 

Tuotteet ovat mittakaavassa 1:16/1:18, ns. "Lundbymittakaavassa", kuten kaikki tekemäni miniatyyriesineet.

  • Kalenterin tuotteiden arvo yli 182€. Kalenterin normaalihinta 150€.
  • Huom! Tuotteet on tarkoitettu koristekäyttöön. Leikkikäytössä tuotteet saattavat helposti rikkoutua. Suositusalaikäraja 14v. Tuotteet eivät sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Sisältää pieniä osia. 
  • Säilytä tuotteita huoneenlämmössä, kosteudelta suojattuna.
  • Teknisissä tiedoissa ilmoitettu paino on määritelty toimitustavan mukaan.
  • Toimitusmaksu 6,50€. Kalentereiden toimitus alkaa loka-marraskuun taitteessa.

Ekologisuus on minulle arvona korkealla, joten kalenterin materiaalit (pussukat, keppi ja narut) ovat kierrätys-/ ekomateriaalia ja helppo kierrättää edelleen. Narut ovat pellava-/juuttinarua, paperipussit kierrätyspaperista valmistettuja, miniatyyrit on pakattu kuplamuoviin, joka sekin on pakkaustehtävässään jo toisella kierroksella. Puukepin voi hyödyntää esim. askartelumateriaalina mm. mobileen, makrameetyöhön, korttipidikkeenä tai siitä saa sahattua vaikka nukkekodin pöytään jalat ;) Kepin paksuus on 6 mm. 

Yllätyspussien numerotarrat ovat tänä vuonna ihanan värikkäät! Mallikuva (jossa valkeat numerotarrat) on vuodelta 2023. Yllätyspussukoiden naruja voi liikutella kepissä tasapainon säilyttämiseksi sitä mukaa kun pussukoita avaa. Ripustusnarun päät on liimattu keppiin. 

Jokainen kalenteri on yksilöllinen, joten pussukoiden paikat / korkeudet saattavat poiketa kuvasta. 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuotteen tiedot
Paino: 401 g