Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät

© ECO OLIVIANA

"Kaikki kynttilämme ovat tehty oliivivahasta ja sydänlankana käytämme 100% puuvillaa. Oliivivaha on ekologinen, vegaaninen, biohajoava ja turvallinen vaihtoehto perinteisten parafiini-/steariinikynttilöiden tilalle. Kynttilät valmistetaan Ylöjärvellä ja ne valetaan käsin, joten kynttilöiden välillä saattaa olla pieniä eroavaisuuksia kynttilän pohjassa, sävyssä sekä sydänlangan sijainnissa. Jokainen tuote tarkastetaan erikseen korkean laadun takaamiseksi.

Olen aina rakastanut elävää tulta ja kynttilöitä. Illalla kotona palaa aina vähintään yksi kynttilä ja mielelläni pidän lamput pois päältä ja nautin kynttilänvalosta. Ostin ennen parafiini/steariinikynttilöitä, koska ne olivat halpoja ja poltin niitä todella paljon. Niistä tuli kuitenkin lähes aina päänsärkyä ja huonoa oloa varsinkin, kun poltin useampaa samanaikaisesti useita tunteja. 

Aloin tutustumaan vaihtoehtoisiin kynttilöihin, ja löysin luonnonvaha- ja oliivivahakynttilät. Luonnonvaha kynttilät ovat usein vegaanisia sekä ympäristöystävällisiä, joka on suuri plussa! Etsiessäni oliivivahakynttilöitä netistä, en löytänyt omaa silmää miellyttäviä, joten aloin tekemään itse kynttilöitä. Varastoa alkoi kertymään runsaasti ja pikkuhiljaa ystävät halusivat ostaa kynttilöitäni, joten miksi en myisi kynttilöitäni muillekin?"

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele