Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät

© SOLA SAIPPUA

Täältä löydät Sola Saippuan ihanat luonnonsaippuat, joilla hellit koko kehoasi! 

Solasaippuan sanoja lainaten: "Solan hurmaavat luonnonsaippuat valmistetaan käsityönä perinteisellä keittomenetelmällä. Valikoimasta löydät puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista tehdyt lisäaineettomat palasaippuat, jotka ovat helliä iholle ja luonnolle.

Solasaippualla voit pestä vartalon, hiukset, kasvot ja kädet. Voit käyttää sitä myös parranajoon ja karvanpoistoon, jopa pyykin ja astioiden pesemiseen.

Pohjois-Karjalan vaaramaisemissa, jylhän Pielisen selän reunalla sijaitsee sympaattinen Juuan kunta. Täällä olemme 2000-luvun alusta asti tehneet suurella sydämellä luonnollista käsityösaippuaa ja hoitotuotteita perinteisin menetelmin.

Suomalainen luonto on antanut meille paljon: voimaa, lohtua, parannusta ja inspiraatiota, tuoksuja, kasveja ja marjoja. Ilman niitä ei Solasaippuaa olisi. Siksi meille on tärkeää että kunnioitamme luontoa ja pidämme huolen siitä että luonto voi hyvin ja tarjoaa antimiaan tulevillekin sukupolville. Meille on kunnia-asia, että raaka-aineet saippuoissamme ja hoitotuotteissamme ovat laadukkaita, luonnonmukaisia ja puhtaita." 

Teksti lainattu Sola Saippuan sivuilta  https://www.solakauppa.fi/Näytetään 1 - 18 / 18 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 18 / 18 tuotetta
Lajittele